آخرین تور ها:
خانه » اطلاعاتي از هند » درباره بنارس پایتخت مذهبی هندوستان

درباره بنارس پایتخت مذهبی هندوستان

بنارس شهری در جنوب شرقی هند

شهر : بنارس
استان : اوتار پرادش
پایتخت : Lucknow
زبان : هندی ، انگلیسی
دما : (در تابستان) حداکثر 42 ، حداقل 27 ˚ ،(در زمستان) بیشترین ˚ 26 ، حداقل 14 ˚
بهترین فصل : اکتبر.-فوریه


بنارس یا Varanasi (به هندی: बनारस) , (به اردو: بنارس) شهری بر کرانه چپ رود گنگ در جنوب شرقی ایالت اوتار پرادش هند است. این شهر از مراکز دینی عمده هندوان است و در نزد بوداییان و پیروان آیین جین نیز مقدس است.[ بنارس از شهرهای مهم تاریخی، فرهنگی و تجاری هند، و از مراکز قدیمی و مهم شیعیان شبه قاره هند به‌شمار می‌رود.واژه بنارس، شکل دیگر واژه وارانسی است. برخی این نام را برگرفته از نام دو رودخانه ورونه و آسی می‌دانند، که پایه علمی ندارد. از دیگر نام‌های معروف آن کاشی است که ظاهراً از نام یکی از قبایل آریایی نژاد آن منطقه برگرفته شده است و به اعتقاد عموم مفهوم براق و درخشان دارد. در زمان اورنگ زیب شهر رسماً محمدآباد نامیده شد ولی با انقراض بابریان این نام به فراموشی سپرده شدبنارس در سال ۵۹۰ق به تصرف معزالدین محمد سام درآمد و بسیاری از بت‌های معابد متعدد آن نابود و شهر ویران شد. بابر در ۹۳۶ق آن را گرفت. در دوره اکبرشاه، راجه جی سینگه معابد متعدد و رصدخانه‌ای در آنجا ساخت. اورنگ زیب مسجدی به جای یکی از معابد قریم هندی آن بنا نهاد. در ۱۷۷۵م بنارس به بریتانیا واگذار گردید و در ۱۹۵۰م جزء اتحادیه هند شد.[۱]از آنجا که بنارس بر سر راه ارتباطی مراکز مهم علمی و ادبی چون آگره، لکهنو، عظیم‌آباد و جونپور قرار داشت، به یکی از محل‌های مهم تجمع شعرا، ادبا و دانشمندان تبدیل شد. شاعران و ادبای فارسی‌گوی بسیاری در زمان اکبرشاه، جهانگیرشاه و شاه جهان اهل بنارس بودند یا در آنجا زندگی می‌کردند. بنارس امروزه نیز از مراکز آموزش زبان فارسی است. هم اکنون زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه هندوی بنارس تا سطح دکتری تدریس می‌شود و در مدرسه دینی الجامعةالسلفیة این شهر نیز طلاب فارسی می‌آموزند.

چگونه به شهر بنارس برسیم ؟

معمولا مسافران به هند از پرواز ماهان ایر ، تهران- دهلی استفاده مي كنند و بعد از آن می توانند از طریق قطار ، هواپیما ، و یا اتوبوس به این شهر بروید .
هواپیما : بسیاری از شرکت های هواپیمایی دولتی و خصوصی فعالیت خدمات پرواز به طور منظم به بنارس از شهرهایی چون دهلی ، بمبئی ، دارند .
از طریق جاده :بنارس هند با بسیاری از شهرها از طریق جاده متصل است از جمله کلکته ، دهلی ، بنگلور و چنای
قطار: بنارس از طریق راه آهن به شهرهایی چون کلکته ، دهلی و بسیاری از دیگر ها متصل است.
 مراكز خريد
بنارس نه تنها سرمایه ی فرهنگی هند است ، بلکه اهمیت ویژه ای نیز هنگامی به لحاظ تجاری دارد. وسهم عمده ایی در مناطق شرق دهلی به لحاظ مرکز صنایع دستی بخصوص ابریشم بافی دارد . همچنین در هیچ کجای جهان حتی در چین هم گلدوزی های بنارس را پیدا نخواهید کرد. سایر کالا ها عبارتند از :

افزار عاج ، طلا و جواهر طلا ، صنایع چوبی
مناطق خرید اصلی
Chowk, Godowilia, Vishwanath Lane and Thatheri Bazaar

مراکز دیدنی


Bharat Kala Museum  کاشی دانشگاه هندو است موزه ایی که مجموعه ای بسیار غنی ، نادر و تاریخی از مصنوعات گرانبها ، مجسمه ، عکس ، نقاشی و نسخه های خطی.
Ram Nagar Durg قلعه پادشاهی است که نشان خانواده سلطنتی است.
Benaras Hindu University بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه در شمال ، دانشگاه همچنین دارای بزرگ معبد Vishwanath است.


Nandeshwar Kothi طراحی شده توسط James Prinsep اوایل قرن 19
Jantar Manta رصدخانه بنارس که تمام ابزار اجرام کیهانی و لوازم برای ثبت حرکت ، سرعت و خواص مختلف ستاره ها و سیارات دیگر را دارد.
Chunar  در40 کیلومتری شهر یک قلعه قدیمی است .
Sarnath  در 10 کیلومتر ی  بنارس ، جایی که بودا پس از روشنگری نسبت به پروردگار خود خطبه 1 خواند
که به آن چرخ دارما نیز گویند و به عنوان یکی از ثروتمندترین مکان از دوره Ashoka در قرن 12. بوده است .
Jaunpur  در 65 کیلومتر از بنارس در سال 1360 توسط فیروز شاه برای محافظت از سمت شرق دهلی ساخته شده است.


Vindhyachal  در 90 کیلومتر ی بنارس این مکان که در آن الهه دورگا قدرت است گفته می شود.
Kaushambi  در 185  کیلومتر از بنارس است. به عنوان مرکز اصلی بودیسم است . خرابه های قلعه های قدیمی حکایت از حماسه از دوران باستان شهر دارد.


Chandra Prabha Wildlife Sanctuary– تاسیس در سال 1997 ، پناهگاهی کوچک به مساحت بیش از 78 کیلومتر مربع است ، واقع در Naugarh Vijaigarh در محدوده منطقه Chandauli.

برای سفر به این شهر جذاب و با فرهنگ های مختلف کافیست با ما تماس بگیرید.

سرکار خانم کیانی

21 30 98 88

09190836650

2 نظر

  1. میخواهم هند را ببینم واز بنارس دیدن کنم

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*