آخرین تور ها:
خانه » ویزای هند

ویزای هند

آدرس جدید سفارت هندوستان در تهران و شرایط جدید اخذ ویزا

220px-CoA_Bhopal

با سلام خدمت مسافران محترم  تورهای ترکیبی هند برای شهرهای متفاوت را با قیمت مناسب از ما بخواهید.. آدرس جدید سفارت هندوستان در تهران  خیابان بهشتی – بعد از تقاطع سهروردی- ساختمان نگین – پلاک 145 به اطلاع میرساند جهت اخذ ویزای هند خارج از قالب تور مسافر میبایست شخصا به ادرس بالا مراجعه کند. ************************* در ضمن شما مسافر ... ادامه مطلب »

ویزای هندوستان روش اخذ ویزای یک ماهه توریستی در سفارت هند

صدور ویزای هند مراحل اخذ ویزا   مرحله 1: قبل از در خواست ویزا خواهشمند است نسبت به مسئله ” هدف از دیدار” اطمینان حاصل کنید ما برای کمک و مساعدت به شما اینجا هستیم و شما را از طریق پروسه در خواست ویزا یاری می دهیم اما مجاز به راهنمائی شما در خصوص انتخاب نوع ویزا نمی باشیم. از ... ادامه مطلب »

هندوستان صدور بلیط و ویزای هند بلیط دهلی بلیط بمبئی بلیط گوا

35_axtt.ir_india-build

صدوربلیط و ویزای هند *صدور بلیط دهلی – بمبئی –  گوا و تمام ایالات هندوستان  *اخذ ویزا از سفارت هند در کمترین زمان کاری  *ویزای توریستی عادی  *ویزای توریستی فوری  *رزرو پرواز های چارتری و سیستمی در اسرع وقت  *بلیط ماهان دهلی چارتر یک هفتهای و مدت دار  *بلیط ایران ایر بمبئی چارتر یک هفته ای و مدت دار  *صدور ... ادامه مطلب »

سفارت هندوستان در تهران

IndianVisa-qpr

  اخذ ویزای هندوستان ویزای عادی -ویزای فوری  مدارک مورد نیاز برای ویزای هندوستان:  پاسپورت با 6 ماه و 10 روز اعتبار و امضای مسافر-کپی همه صفحات شناسنامه-2 قطعه عکس 3*4 رنگی زمینه سفید-رزرو هتل-رزرو بلیط   آدرس سفارت هندوستان در تهران : خ مطهری خیابان میرعماد اخذ ویزای هندوستان در سریعترین زمان ممکن توسط همکاران ما انجام میشود . ... ادامه مطلب »

مدارک لازم جهت صدور ویزای هندوستان

IndianVisa-qpr

مدارک لازم برای ویزای توریستی هند 1 ماهه  1:اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار 2: پاسپورت حتی برای نوزاد باید جدا باشد. 3: کپی از همه صفحات شناسنامه( در صورت داشتن صفحه توضیحات کپی از آن) 4: پرکردن فرم مخصوص ویزا با همه مشخصات: آدرس منزل و محل کار و شماره ثابت-شماره موبایل-شغل …….. 5: دو ... ادامه مطلب »

مراحل اخذ ویزای توریستی

indianvisakishtourism-info

ویزای توریستی (tourist visa )     در صورت علاقمندی به همراهی کردن اعضای خانواده از ویزای توریستی برای این افراد استفاده می گردد.مدت زمان ویزای توریستی هندوستان یک ماه تا ۴ ماه و نیم  است . مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی :      1. اصل پاسپورت که حداقل  ۶ ماه  و 10 روز اعتبار داشته باشد. ... ادامه مطلب »

مدارک ویزای هند و شرایط آن

IndianVisa-qpr

مدارک ویزای هند یک: فتو کپی شناسنامه دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید. و پاسپورت حتما در قسمت امضائ نیز شده باشد سه: دو قطعه عکس رنگی توجه: در صورتی ... ادامه مطلب »

ویزای هند با شرایط در خواست و فرم های مورد نیاز

ویزای هند

ویزای هند-India visa هم از اون ویزاهای که دنگ فنگ خودشو داره و اگر به غیر ویزای توریستی درخواستی داشته باشید فوق العاده سخت گیری می نمایند البته حق هم دارند یک و خرده ای میلیارد ادم کنترل نکنند چی می شه اما ویزای تورستی هند کسانی می تونند بگیرند  که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این ... ادامه مطلب »