آخرین تور ها:
خانه » اخذ ویزای هندوستان » ویزای هندوستان روش اخذ ویزای یک ماهه توریستی در سفارت هند

ویزای هندوستان روش اخذ ویزای یک ماهه توریستی در سفارت هند

صدور ویزای هند مراحل اخذ ویزا

india-icon

 

مرحله 1:

قبل از در خواست ویزا خواهشمند است نسبت به مسئله ” هدف از دیدار” اطمینان حاصل کنید ما برای کمک و مساعدت به شما اینجا هستیم و شما را از طریق پروسه در خواست ویزا یاری می دهیم اما مجاز به راهنمائی شما در خصوص انتخاب نوع ویزا نمی باشیم. از آنجائیکه کار ما در اصل و ماهیتا” اداری می باشد ، ما نمی توانیم بگوئیم که آیا با در خواست ویزای شما موافقت می شود یا نه و این که چقدر زمان می برد تا به شما ویزا داده شود و این حق را فقط سفارت دارد.

مرحله 2 :

فرم در خواست ویزا را کامل کرده و ارسال نمایید.

مرحله 3 :

دو قطعه عکس

از مشخصات کامل عکسها اطمینان حاصل کنید تا مطابق مشخصات خواسته شده، باشند.

مشخصات عکسها:

عکسها باید رنگی باشند.

باید بدون حاشیه باشند.

باید زمینه روشن داشته و بنحوی باشند که چهره کاملا” قابل تشخیص بوده و با زمینه کنتراست داشته باشند.

عکسها باید بنحوی بزرگ نمائی از سر و بالای شانه ها داشته باشند که صورت و چهره شما بیش از 80-70% از عکس را اشغال کرده باشد.

باید روشن و واضح باشند.

باید با کیفیت بالا بوده و هیچ اثر جوهر و تا خوردگی بر روی آن نباشد.

عکسها باید نشان دهند که شما بطور مستقیم به دوربین نگاه کرده اید.

سایز عکس ها بایستی 3*4 سانتیمتر باشدرنگ پوست شما در عکس باید طبیعی باشد.

عکسها باید روشنی ، وضوح و کانتراست مناسب داشته باشند.

عکسها باید اخیرا” گرفته شده باشند و بیش از سه ماه از گرفتن آنها نگذشته باشد.

.در عکس قسمتهای اصلی صورت باید مشخص باشند.چانه، بینی ، چشم ها و ابروها نباید پوشیده باشد و همچنین پیشانی نباید پوشیده باشد تا شکل صورت بطور واضح نمایان باشد.

عکسها باید بدون کلاه گرفته شده باشند.

در عکس نباید موها را پشت گوش قرار داده باشید. در عکس باید چهره کاملا” متمایل به دوربین بوده نه این که از روی شانه ها یا کج گرفته شده باشد باید دو طرف صورت را به روشنی نشان دهد.

عکسها باید با نور یکنواخت گرفته شده باشند نه بصورت سایه دار یا با انعکاس نور بر روی صورت و با چشمان قرمز لکه قرمز در چشم

اگر شما عینک می زنید عکس باید چشمان شما را بدون هیچ انعکاس نوری و بصورت واضح نشان بدهد( تا آنجا که امکان دارد از گرفتن عکس با عینک فریم بزرگ اجتناب کنید و حتی المقدور فریم عینک شما ظریف باشد که جشمان شما را واضح نشان دهد).اطمینان حاصل کنید که فریم هیچ قسمتی از چشمان شما را نپوشاند.

هیچ شیئ یا فرد دیگری در عکس نباید باشد (نه پشتی صندلی ، اشیاء اطراف یا فرد دیگری نباید دیده شود).باید به حالت طبیعی و با دهان بسته گرفته شده باشد.

بر روی عکس نباید اثر منگنه یا سوراخی باشد.کپی رنگی یا عکس اسکن شده پذیرفته نمی شود.

مرحله 4 :

کپی از همه صفحات شناسنامه بصورت واضح
مرحله 5:
حضور متقاضی ویزا برای مراحل انگشت نگاری در سفارت ضروری میباشد.
آدرس سفارت هندوستان:
میدان ونک-ابتدای خیابان ملاصدرا-پلاک 16

 

 حداقل زمان برای پیگیری ویزای یک ماهه توریستی بصورت عادی 15 روز کاری میباشد.

هزینه ویزا در صدور مرفوضی مسترد نخواهد شد.

با تشکر کیانی

09190836650

3 نظر

  1. از کاناداباسلام
    برای تورهای هنوستان ویزای دستجمعی است.و مخارج ویزا بعهدهآژانس میباشد. نیازی هست که مسافر حضور داشته با شد. در ضمن علاوه بر گذرنامه ایرانی گذرنامه کانادای هم داشته باشد شرط انگشت گاری هم هست.
    لطفا اطلاع رسانی فرایید.
    د. ساکی

    اگر واتساپ یا اپ مشابهی دارید البته اگر لطف کنید راحتر میتوان تماس گرفت.

    ممنون و متشکرم

  2. عبدالحسین هاشمی

    سلام،
    هزینه اخذ ویزای هند چقدر است؟
    قیمت ورودیه های هند رو اگه دارید ارسال بفرمایید.
    سپاس و تشکر

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


نُه − = 7

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>